23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

25.04.2024 28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Törende yer alan etkinlikler şu şekildeydi:

- Müzik Öğretmenimiz Elif CESUR ORHAN'ın çalıştırdığı koro bize bayrama özel şarkılar seslendirdi. Koro büyük beğeni topladı.

- 2/A sınıfı, öğretmenleri Fatma GÜL'ün çalıştırmasıyla bir dans gösterisi sundular. Barış Manço'nun şarkısıyla hazırladıkları dans gösteri çok beğenildi.

- Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet YUSUFOĞLU'nun çalıştırdığı halay ekibi gösterilerini sundular. Halay çeken ekibe diğer öğrenciler de coşkuyla katıldı.

- Gösteriler sonunda şubeler arası koşu yarışı, çuval yarışı ve halat çekme yarışları yapıldı. Kazanan sınıfa ödül belgesi verildi, sembolik kupa kaldırıldı. Öğrenciler bu oyunlara coşkuyla ve istekle katıldılar.

Haberimizi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözü ile bitirelim: Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024